Åpningstider

I 2023 vil åpningstider være:

9.-10. desember klokken 11-16.30

16.-17. desember klokken 11-16.30

18.-19. desember klokken 13-18

Selvbetjening

24.november.-24. desember- selvbetjening

Vi har selvbetjening. Du hogger treet og pakker treet selv i juletrepakkeren, måler treet og betaler via Vipps. Mer info finner du på oppslag på gården.

Merking av trær

Om du ønsker er du hjertelig velkommen til å merke ditt eget tre allerede fra november, for så å komme tilbake og hugge det nærmere jul.

Du finner merkelapper i postkassen som henger ved gjerdet ved gapahuken. Vennligst skriv på navn og telefonnummer og heng på treet. Kombiner gjerne med andre personlige kjennetegn slik at du lett finner tilbake til ditt favorittre!

Du finner vanlig gran inn til venstre før du kommer ned til gården. Rett etter avkjøringen (begynnelsen på grusveien ned til oss) går det en sti inn ved nettinggjerdet. Følg denne stien i ca 100 meter. Du finner kart på oppslagstavlen ved gapahuken for mer informasjon.

Edelgran finner du i all hovedsak i juletrefeltet ved gapahuken. Finner du ikke ditt tre her, så har vi flere på feltet som du finner hvis du følger traktorveien gjennom gården og videre mot Brattåsveien.  Følg oppslag/kart ved gapahuken. Husk å lukke gjerdet etter deg slik at ikke rådyrene vandrer inn på jordet og ødelegger ditt favorittre før jul.

IMG_3712 IMG_3728