Om oss

På Nøtterøy juletregård kan du velge å hogge det treet du ønsker å ha hjemme til jul.

Gjennom generasjoner har unge og eldre gått både i utmark og innmark for å finne det treet som skal pryde stuen i julen her på Nøtterøy juletregård. Noen bruker 5 minutter for å finne det perfekte treet, andre går i en time for å finne det. Vi har flere områder rundt gården hvor du kan velge mellom vanlig gran eller edelgran i ulike størrelser. Hvert tre har sin sjarm, og du bestemmer hvilket tre du vil ha med hjem.

Hvert tre får stell og omsorg flere ganger iløpet av sesongen. De gjødsles, klippes, vannes ved behov og får besøk av bonden for å se at det vokser seg stort og flott.

Vi har også hogd en rekke fine trær hvis du ønsker å slippe å hogge det selv. I tillegg har vi kranser som blir laget på gården, fuglenek og pyntegrønt.

På Nøtterøy juletregård kan du komme i en hektisk førjulstid for å gjøre en litt annerledes julete aktivitet. Gapahuken på gården kan benyttes for å grille medbrakt mat og for å slappe litt av i en travel periode (gapahuken kan selvfølgelig også brukes når det er selvbetjening, det etterfylles med ved hele selvbetjeningsperioden).

 

IMG20211218171611

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.
Søk oss opp med Nøtterøy Juletregård.
Her vil vi ha jevnlige oppdateringer før jul.